loading

about image

TartószerkezetekNapelemes rendszerekhez

A napelemek tartószerkezete alapjáraton nem kap sok figyelmet, ám a napelemes panelek és az inverter mellett ugyanúgy a rendszer fő részét képezik.

A tartószerkezeti rendszer garantálja azt, hogy a telepített rendszerünk akár több évtized múlva is ugyanolyan stabilan és ugyanabban a pozícióban fixálja a napelem paneleket.

A napelem paneleknek ugyanis még szélsőséges időjárási körülmények között is a megfelelő szögben kell állniuk, ellenkező esetben a rendszer épsége és hatékonysága is csorbulhat.

Emiatt a tartószerkezetekkel szemben támasztott legalapvetőbb elvárás, hogy anyagukat tekintve teljesen rozsdamentesek legyenek. Tovább a várható hőtágulást is megfelelően kell kezeljék az alkotóelemek.

VISIMPEX SOLAR A naprakész rögzítés

A kizárólag alumínium és rozsdamentes (A2) termékekből álló tartószerkezetek a napelemes rendszerek fő összetevői közül a legkisebb költségű tételek, de ugyanúgy nélkülözhetetlen rendszerelemek, mint a napelemek vagy az inverter.

A VISIMPEX SOLAR rendszer megoldást nyújt a sík - vagy a ferde tetőre elhelyezett, valamint a szabadon állóan szerelt napelemes erőművek professzionális rögzítéstechnikai igényeire éppúgy, mint az egyedi megoldásokra.

Igény esetén a helyszínen felmérünk, tervezünk, ajánlatot készítünk, gyártunk és gyorsan, pontosan, határidőre szállítunk!

image
image
image
image

Tartószerkezetek Kapcsolati űrlap

Amennyiben felkeltettük érdeklődését,  forduljon hozzánk bizalommal, és kérje személyre szóló ajánlatunkat!

Kérjük, olvassa el és fogadja el az Adatkezelési tájékoztatónkat!

X